Numatic PPT220-12 stofzuiger

numatic ppt220-12Ben je het zat om tijdens het stofzuigen meerdere keren heen en weer te lopen naar je bergkast voor een andere spons of fles allesreiniger? Met de Numatic PPT220-12 hoeft dit niet meer. Met dit rood gekleurde product heb je altijd alles bij de hand. Dat scheelt een hoop loopwerk. Deze stofzuiger neemt namelijk direct alle schoonmaakspullen voor je mee in een handige opbergbak bovenop de stofzuiger.

Onder andere verkrijgbaar bij .

Voordelen

Naast de ontzettend handige afneembare caddy voor je schoonmaakmiddelen, schuilen er nog veel meer voordelen achter deze stofzuiger.

 Milieuvriendelijk

Net als de andere stofzuigers met gezicht is deze gezichtloze en naamloze stofzuiger milieuvriendelijk en energiezuinig. De zuiger scoort zelfs een energieklasse A. De motor van dit product heeft een maximaal vermogen van 620 Watt, maar de zuigkracht staat gelijk aan die van een zuiger met een motor van 2000 Watt. Ook de speciale AutoSave stand maakt dit product een van de zuinigste stofzuigers. Het apparaat heeft een energiebesparende stand. Wanneer er meer zuigkracht nodig is, dan biedt de Hi-power knop uitkomst. Je kunt je huis spik en span zuigen met deze energiezuinige zuiger en dan heb je ook nog eens een schoon geweten.

Hoge zuigkrachtturbostand numatic ppt220-12

Het apparaat is een ketelstofzuiger. Met een vermogen van 620 Watt wordt een hoge zuigkracht bereikt. In een mum van tijd wordt alles schoon. Van kantoor, tot school, tot je huis. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan het huishouden.

Lang snoer

De stofzuiger is geschikt voor grote ruimtes zoals kantoor, school of instelling. Het snoer van de stofzuiger is zo’n 12.5 meter lang. Dit zorgt dus voor een actieradius van wel 32 meter. De actieradius is de afstand tussen je stopcontact en de afzuigmond. Dit betekent dat het in één keer zuigen van je hele verdieping een eitje is. Voortdurend afwisselen van stopcontacten is verleden tijd. Dat is pas efficiënt je huishouden doen.

Grote stofzak

De stofzuiger heeft een grote stofzak met een inhoud van 9 liter. Het vervangen van de stofzuigerzak is daarom maar zelden nodig. Huishoudelijk werk wordt hierdoor opeens een stuk eenvoudiger.

Wendbaarwendbaarheid numatic ppt220-12

De stofzuiger is gemakkelijk te verrijden en hierdoor makkelijk in de omgang. Het verplaatsen van de stofzuiger van de ene kant naar de andere kant van de ruimte gaat zonder problemen.

Stille motor

Schoonmakers opgelet. Stofzuigen is vaak geen leuk karwei. De herrie van de zuiger maakt de klus alleen maar nog onaangenamer. De zuiger is daarom een goede cleaning tool door de ingebouwde stille motor. De stille motor van de zuiger maakt je huishoudelijke taken een stuk prettiger. Eindelijk kun je conversaties voeren tijdens het stofzuigen zonder je stem te hoeven verheffen.

Veel accessoires

Dit apparaat biedt een breed assortiment aan accessoires. De stofzuiger biedt een totaalpakket aan met een kierenzuigmond, meubelzuigmond, plumeauborstel en 2-in-1 borstel. Deze verschillende opzetstukken maken het mogelijk om elk kiertje en elke naad schoon te zuigen. Geen kruimel en geen stofje zullen achter blijven.

Nadelen

De Numatic PPT220-12 lijkt alleen maar voordelen te hebben. Maar niets is minder waar. Ook deze zuiger heeft een aantal nadelen.

Geen indicatie volle stofzak

Het advies is om je stofzak altijd op tijd te vervangen. Helaas is het lastig in te schatten wanneer deze stofzuiger vol zit. De zuiger geeft namelijk niet aan wanneer de stofzak vol zit.

Geen natzuiger

De stofzuiger is absoluut geen natzuiger. Dit betekent dat je vochtige en natte plekken niet schoont kunt zuigen met dit product. De zuiger is een droogzuiger en is alleen bedoeld om stof van harde en zachte gronden te verwijderen. Een waterstofzuiger is beter indien je nattigheid moet zuigen.

Zwaar

De stofzuiger is best zwaar. Het apparaat heeft een gewicht van 12,3kg. Over het algemeen vormt dit geen problemen, omdat de zuiger trouw achter je aan hobbelt. Het wordt pas lastig wanneer je de stofzuiger een verdieping naar boven moet zeulen.

Ervaringen

Wat zeggen andere mensen eigenlijk over deze stofzuiger die het product zelf gebruiken?

Het snoer van de zuiger wordt omschreven als een lekker lang en gemakkelijk op te rollen snoer dat nooit in de knoop zit.

De stofzuiger wordt goed omschreven vanwege het uithoudingsvermogen. De apparaten worden ervaren als stofzuigers die pas na velen jaren noeste arbeid de geest geven. Het is geen fancy apparaat waar alles kapot aan kan.

Oppassen geblazen dat je de plinten niet van de muren zuigt. Dit moet je natuurlijk niet te letterlijk nemen. De zuigkracht wordt als zeer positief beoordeeld.

Ook wordt de stofzuiger gebruiksonvriendelijk genoemd. Dit komt doordat hij moeilijk drempels kan trotseren.

De stofzuiger neemt meer dan gemiddeld ruimte in gebruik bij het opbergen. Dit komt doordat het apparaat wat lomper gebouwd is. Daarnaast is er geen plek voor de extra onderdelen. Dit maakt de zuiger minder praktisch. Gelukkig staan er veel positieve punten tegenover.

De Numatic PPT220-12 Kopen

Deze Numatic is verkrijgbaar bij:

» Bol.com

Alternatieven

Henry plusDe stofzuiger behoort net als zijn broertjes Henry, Harry, James, Edward en zijn zusje Hetty tot een grote familie.

Henry Plus

Henry Plus lijkt op de Numatic PPT220-12, maar vertoont op aantal punten toch verschillen. Deze broer in de vriendelijke Numatic-familie is uitermate geschikt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.
» Volledige review Henry Plus

Numatic EdwardNUMATIC EVR-370 EDWARD

Numatic Edward is een ander broertje van de Numatic PPT220-12. Naast dat Numatic Edward wel een gezicht en een naam heeft, heeft dit apparaat een ontzettende grote stofbak van 15 liter. Hierdoor is Edward uitermate geschikt voor grote huizen en bedrijfspanden.
» Volledige review Numatic Edward

Stofzuigen met een glimlach!
Logo