Numatic HVR-200MT Henry Micro

de henry microEen stofallergie is erg lastig en het kan je beperken in je dagelijkse gang van zaken. Zelfs stofzuigen kan je rode ogen en opgezwollen slijmvliezen opleveren. Het liefst heb je een huis dat volledig stofvrij is. Wanneer je last hebt van een allergie is het verstandig om een stofzuiger te kiezen met een HEPA-filter. De Numatic HVR-200MT Henry Micro kan jou helpen om een meer stofvrij huis te krijgen. Het lachende gezicht op de rode stofzuiger, zal ook op jouw gezicht verschijnen na een stofzuigbeurt met dit apparaat.

Onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Voordelen

Numatic HVR-200MT Henry Micro is je ideale stofzuigmaatje als je veel last hebt van je stofallergie. Daarnaast heeft de stofzuiger nog wat snufjes en dingetjes die het stofzuigen nog minder vervelend te maken.

Lang snoer

Ook al heet de stofzuiger micro, het snoer is allesbehalve micro. Het snoer is 10 meter lang. Hierdoor heb je tijdens het zuigen veel bewegingsvrijheid. De stofzuiger beschikt over een manueel snoeroprolsysteem. Dit betekent dat je het snoer met de hand oprolt. De kabel rolt geleidelijk en soepel af en is ook zeer eenvoudig op te rollen. Met het grootste gemak kun je grote ruimtes stofzuigen zonder vaak te hoeven wisselen van stopcontact. Huishouden wordt bijna een feestje.

HEPA-filterhepa filter henry micro

Hoewel het apparaat de naam Micro heeft, is hij eerder de grotere broer van Henry. Henry Micro heeft namelijk een beter filter. Dit filter staat ook wel bekend als een HEPA-filter. HEPA staat voor High Efficiency Particle Air filter. Dit filter zorgt ervoor dat als de stofdeeltjes eenmaal opgezogen zijn, dat de stofdeeltjes ook in de stofzuiger blijven zitten. Doordat de stofdeeltjes in de stofzuiger blijven zitten, zal jij minder last ervaren van je allergie of longaandoening.

Soepele bewegingen

De lachende stofzuiger is niet alleen vriendelijk, maar ook flexibel. Henry hobbelt soepel en gemakkelijk achter je aan door de zwenkwielen. Dit doet de stofzuiger ook nog eens met een brede grijns op zijn gezicht.

Sterke motor

Henry Micro heeft een sterke en professionele motor. De motor heeft namelijk een vermogen van wel 1200 watt. Dit hoge vermogen heeft als gevolg dat de zuigkracht erg hoog wordt. Kruimels en andere ongewenste dingen op de vloer zullen verdwijnen na een zuigbeurt met dit product.

AutoSave functie

De stofzuiger heeft twee standen, namelijk een AutoSave functie en de powerfunctie. De AutoSave functie heeft Henry ook, net als de andere stofzuigers binnen de Numatic familie. AutoSave betekent dat de stofzuiger niet veel vermogen gebruikt, doordat het op de lage wattage stand staat. Dit is erg milieuvriendelijk en energiezuinig. Als je meer power wilt, kun je met een simpele druk op de knop meer zuigkracht krijgen.

Laag geluidsniveau

In tegenstelling tot verschillende andere stofzuigers, maakt dit product niet veel geluid. Je hoort zelfs de voordeurbel rinkelen tijdens het zuigen.

Grote inhoud stofzak

De micro stofzuiger heeft een grote stofzak. Je kunt je huis vele malen zuigen, zonder je stofzak te vervangen. Dit maakt het huishouden een stuk aangenamer en efficiënter. In de stofzak kan ongeveer 9 liter. Wanneer de stofzak vol zit, is het verstandig om deze zo snel mogelijk te vervangen.

Accessoireszuigmond henry micro

De stofzuiger biedt een breed assortiment aan accessoires. De stofzuiger biedt een 5-delig pakket waaronder een combizuigmond, meubelborstel, plumeau en kierenmondstuk. Deze onderdelen maken het mogelijk om elk stuk van je huis schoon te zuigen, zelfs de kleinste hoekjes en kiertjes. Geen kruimel en geen stofje zullen achter blijven.

Geschikt voor alle vloertypes

De stofzuiger is een apparaat dat geschikt is voor allerlei verschillende vloertypes. Of je een harde vloer hebt, je huis vol tapijten of kleden ligt of vloerbedekking hebt gelegd, de stofzuiger doet goed haar werk. De ongewenste dingen worden opgezogen en verwijderd. Je huis zal na een stofzuigbeurt weer goed schoon zijn.

Nadelen

De stofzuiger biedt veel voordelen. Maar elk voordeel heeft ook z’n nadeel. Ook deze stofzuiger.

Geen natzuiger

Met deze stofzuiger kun je geen natte of vochtige vloeren reinigen. De stofzuiger is absoluut geen natzuiger en zal beschadigd raken als er nattigheid in de zuiger belandt. Dit apparaat is enkel en alleen bedoeld om stof van droge harde en zachte gronden te halen. Als je nattigheid wilt wegzuigen is het beter om de waterstofzuiger te kiezen.

Zware stofzuiger

De stofzuiger is redelijk zwaargewicht. Dit vormt geen problemen wanneer de zuiger trouw achter je aan rolt. Het wordt lastig wanneer je de stofzuiger een verdieping naar boven moet zeulen.

Bewaren van accessoires is onhandig

De stofzuiger biedt geen mogelijkheden om de extra onderdelen goed op te bergen. Dit is met name lastig wanneer je een kleine opbergruimte hebt.

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van de echte gebruikers van de stofzuiger? De meningen hierover zijn verdeeld.

Naast het geinige uiterlijk van de zuiger, wordt het product ervaren als zeer stil en gebruiksvriendelijk. De stofzuiger rolt geruisloos en soepel achter je aan.

De stofzuiger wordt gezien als ijzersterk. Het apparaat is bijna niet kapot te krijgen. Je hebt dus lang plezier van deze zuiger. Dit is ook nog eens gunstig voor je portemonnee.

Een klein nadeel van de zuiger is dat het snoer erg warm wordt wanneer je deze niet helemaal uitrolt. Een ander minpuntje is de buizenconstructie. Het in elkaar schuiven van de stang vraagt enige kracht. Het kan soms voorkomen dat er iets los schiet.

De Numatic Henry Micro kopen

Deze Henry Micro is verkrijgbaar bij:

» Bol.com

Alternatieven

Henry Micro heeft veel broertjes en zusjes. De stofzuiger vertoont veel overeenkomsten met Henry Plus Parquet en Hetty Plus. Toch zijn er aantal essentiële verschillen tussen deze stofzuigers.lichtblauwe henry parquet

Henry Plus Parquet

Henry Plus Parquet is een lichtblauwe goedgemutste zuiger. Deze stofzuiger is goed geschikt voor het reinigen van de harde vloeren. Je vloeren worden beschermt tegen elk krasje en streepje door een luxe speciale parketborstel. Daarnaast worden je vloeren ook nog eens ontzettend goed gereinigd.

» Volledige review Henry Plus Parquet

hetty plusHetty Plus

Hetty Plus is herkenbaar aan haar roze uiterlijk, lachende gezicht en vriendelijke grote wimpels. Hetty is één van de nieuwe stofzuigers uit het assortiment van Numatic. Hetty staat bekend om haar enorme milieuvriendelijke stofzuigkunsten en heeft hierom ook haar naam ‘ECO stofzuiger' te danken. De zuiger beschikt namelijk over een bijzonder laag energieverbruik.

» Volledige review Hetty Plus

Stofzuigen met een glimlach!
Logo